کد خبر : 207937
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۵

تبدیل ۱۵ محصول کشاورزی در استان قزوین به زنجیره ارزش

تبدیل ۱۵ محصول کشاورزی در استان قزوین به زنجیره ارزش

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، محمدحسین عطایی در حاشیه نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳ با اعلام این خبر گفت: ۱۵ محصول کشاورزی تولیدی در استان شامل زیتون، انگور، گیلاس،‌ گردو، فندوق،‌ گندم، جو، قارچ، سیب زمینی، ‌گوشت مرغ،‌ گوشت قرمز،‌ تخم مرغ، شیر خام و عسل می تواند به زنجیره ارزش تبدیل شود. وی اضافه کرد:

تبدیل ۱۵ محصول کشاورزی در استان قزوین به زنجیره ارزش

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، محمدحسین عطایی در حاشیه نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۳ با اعلام این خبر گفت: ۱۵ محصول کشاورزی تولیدی در استان شامل زیتون، انگور، گیلاس،‌ گردو، فندوق،‌ گندم، جو، قارچ، سیب زمینی، ‌گوشت مرغ،‌ گوشت قرمز،‌ تخم مرغ، شیر خام و عسل می تواند به زنجیره ارزش تبدیل شود.

وی اضافه کرد: از بین این تولیدات محصولاتی مانند پسته، زیتون، قارچ، سیب زمینی و مرغ به زنجیره ارزش تبدیل شده‌اند و بایستی برای مابقی محصولات نیز پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

عطایی بیان کرد: زنجیره تولید باعث می‌شود تا یک کالای خام از ابتدای تولید تا انتها که به دست مصرف کننده می‌رسد تحت یک مدیریت جامع به ارزش تبدیل شود و قابلیت صادراتی پیدا کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهارداشت: زنجیره ارزش برای محصولات کشاورزی علاوه بر اینکه موجب رشد تولید می‌شود، انگیزه را برای ورود سرمایه گذار به بخش کشاورزی نیز افزایش می‌دهد.

استان قزوین در این نمایشگاه از ۱۲۹ فرصت سرمایه گذاری خود در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری رونمایی کرده و ۱۲ گروه کالایی از جمله پتروشیمی، دانش بنیان، پزشکی و تجهیزات پزشکی، ساختمان، لوازم خانگی، صنعت، مواد غذایی و کشاورزی، چرم، صنایع دستی، انرژی و خدمات فنی و مهندسی در این نمایشگاه عرضه شده‌اند.

انتهای پیام/منبع:ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.